× Close languages

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Projektledare inom framtidens energilösningar

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Projektledare inom framtidens energilösningar

Vill du planera, driva och leda projekt för nya och hållbara lösningar?

Vi söker dig som vill ta ett stort ansvar och driva kundspecifika affärsprojekt inom kraftöverföring. Du kommer att tillhöra ett team på fem medarbetare med uppdraget att driva projektet mot kunden.

Du är huvudansvarig för att projektet levereras i tid, enligt kravspecifikation, med god lönsamhet och rätt kvalitet. Projekten är av varierande omfattning och kunden gör ofta tillägg och justeringar av specifikationen under projektets gång. Slutkunderna för projekten befinner sig oftast i Sverige, men det kan även förekomma kontakter och leveranser mot övriga nordiska länder.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och planera projekt och ingående aktiviteter samt göra prioriteringar. Du gör avstämningar med ansvarig försäljningsingenjör, planerar in och följer upp resurser på bland annat konstruktionssidan och produktionssidan. Du är också delaktig i inköp i vissa avgörande komponenter för specifika moment.

Vi arbetar med aktörer där kraven på leveransprecision och dokumentation är hög. Du kommer därför bygga betydelsefulla relationer med kunder och leverantörer och sist men inte minst relationer internt. Du samordnar kontinuerligt flera projekt parallellt och ledtider för respektive projekt ligger genomsnittligt på cirka 20–30 veckor.

Det här förväntar vi oss av dig
För att lyckas i rollen behöver du kunna leda och driva projekt och vi ser även att du har någon erfarenhet eller kunskap inom elområdet. Du är intresserad av teknik och människor och drivs av att göra ett bra arbete. 

I rollen som projektledare på Holtab kommer du ha löpande kontakt med såväl medarbetare som övriga intressenter och leda arbetet framåt. Därför värdesätter vi din goda samarbetsförmåga mycket. Rollen kräver att du är driven, kommunikativ och en relationsbyggare. Ordningssinne och stor noggrannhet är också viktiga egenskaper. Rollen innebär en del resor och kräver goda kunskaper i engelska.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Här möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Nyfikenhet, engagemang och driv är något du delar med alla oss som arbetar här. Hos oss erbjuds du varierade arbetsuppgifter inom flera olika projekt.

Här kan du läsa mer om hur det är att #jobbapåholtab

Ansök:

Välkommen att skicka din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen längre ner.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan komma att stänga ner annonsen innan sista ansökningsdag om vi har hittat rätt kandidat.

Plats för utveckling Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning. Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Charlotte Gustafsson

Charlotte Gustafsson

HR

0477-550 38

charlotte.gustafsson@holtab.se

Fler HR