× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Montör HMIC-station (modulhus)

Tjänsten är tillsatt: Montör HMIC-station (modulhus)

För att svara upp till våra kunders behov söker vi nu en HMIC-montör till produktionen i Tingsryd.

Som HMIC-montör kommer du att bygga och montera upp specialmodulhus för våra elektroniska produkter samt kapa och såga paneler och byggelement. Du ingår i en grupp om tre personer där ni tillsammans ansvarar för att färdigställa modulhusen.

Du är även med och tar fram byggelement och övriga material samt reser väggar. I tjänsten ingår även att ibland åka med ut till kund när vi levererar den färdiga stationen för att vara behjälplig när den sätts på plats.

Utbildning/erfarenhet

  • Vi söker dig som har en praktisk/teknisk gymnasieutbildning samt minst något års erfarenhet av snickeri, bygg eller industri.

Förmåga

  • Du är praktiskt lagd och händig, har lätt för att läsa ritningar och har en god fysik som gör att du klarar av att lite besvärliga arbetsställningar samt att klättra och krypa.
  • Vidare bör du även ha sinne för ordning och reda samt är du lösningsfokuserad, samarbetsvillig och noggrann.

Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och gör våra kunder nöjda. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling. Förmåner vi erbjuder är bland annat flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Ansök

Ansök genom att skicka in ansökan med cv och en motivering i text varför du är rätt person till rollen. Lämna eller skicka din ansökan till manuella.toro@holtab.se och märk den med ”HMIC-montör” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Nilson Tomasino på telefon 0477-550 95.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler HR