× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Maskinoperatör

Tjänsten är tillsatt: Maskinoperatör

Nu söker vi en maskinoperatör till vår produktion i Tingsryd. Välkommen med din ansökan före 31 augusti.

Som maskinoperatör på Holtab tillhör du ett team på 4–5 personer som arbetar med skentillverkning, kapning, stansning och bockning. I arbetet ingår även kabeltillverkning och viss monteringsarbete kan förekomma. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Utbildning/erfarenhet

  • Vi söker dig som har en verkstadsgymnasieutbildning och/eller några års praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin
  • Förståelse av enklare ritningsläsning är ett krav
  • Erfarenhet från programmering, bockning, stansning och kapning är meriterande
  • Erfarenhet av truckkörning är meriterande

Förmåga

  • Som person är du noggrann och självständig i ditt arbete men kan även fungera bra i grupp
  • Du som söker är flexibel, pålitlig med ett stort ansvarstagande
  • Du är allmänt händig med ett teknikintresse
  • Du har en vilja att ge god service både gentemot kollegor och kunder
  • Vi ser att du som söker har förmågan att samtala och fungera med olika människor

Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och gör våra kunder nöjda. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling. Förmåner vi erbjuder är bland annat flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Placeringsort: Tingsryd

Ansök

Ansök senast 31 augusti genom att skicka in ett fullständigt cv och personligt brev där du kortfattat motiverar i text varför du är rätt person till rollen till manuella.toro@holtab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchefen Johan Ekström på 0477-550 81.

Facklig kontakt på IF Metall är Nicklas Johansson 0477-550 69. Vi gör ett löpande urval vilket innebär att vi kommer att stänga ner annonsen när vi har hittat rätt kandidater.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler HR