× Close languages

Kantpressoperatör till produktionen i Tingsryd

Kantpressoperatör till produktionen i Tingsryd

Vi söker en erfaren kantpressoperatör till vår produktion i Tingsryd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Som kantpressoperatör på Holtab tillhör du ett team på fyra personer som arbetar med att programmera och hantera manuella kantpressar. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Utbildning/erfarenhet
• Vi söker dig som har en verkstadsgymnasieutbildning och/eller några års praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin.
• Erfarenhet från programmering och ställ i kantpressar.
• Kunskaper i Cybelec styrsystem är meriterande.
• CSN-utbildning eller motsvarande kunskaper är meriterande.

Förmåga
• Som person är du noggrann och självständig i ditt arbete men kan även fungera bra i grupp.
• Du är flexibel, pålitlig och har ett stort ansvarstagande.
• Allmänt händig med stort teknikintresse och kunskap i att läsa ritningar är ett krav.
• Du har en vilja att ge god service både gentemot kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och gör våra kunder nöjda. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling. Förmåner vi erbjuder är bland annat flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Placeringsort: Tingsryd

Ansök
Ansök genom att skicka in ett fullständigt cv och personligt brev där du kortfattat motiverar i text varför du är rätt person till rollen till manuella.toro@holtab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchefen Johan Ekström på 0477-550 81. Sista ansökningsdatum 13 juni.

Facklig kontakt på IF Metall är Nicklas Johansson 0477-550 69. Vi gör ett löpande urval vilket innebär att vi kommer att stänga ner annonsen när vi har hittat rätt kandidater.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler HR