× Close languages

Tjänsten är tillsatt: HR-specialist med fokus på rekrytering

Tjänsten är tillsatt: HR-specialist med fokus på rekrytering

Vill du spela en viktig roll i Holtabs utveckling? Vi söker nu en vikarierande HR-specialist med fokus på rekrytering som vill vara med och utveckla Holtab genom att säkerställa kompetenser och resurser för att möjliggöra vår tillväxtresa!

Holtab har ett unikt koncept inom kraftförsörjning. Vi är etablerade inom tekniksegmenten Energi, Industri och Infrastruktur, är bitvis marknadsledande och växer ständigt.

Som HR-specialist kommer du att jobba med att stötta chefer både på industrisidan och tjäntepersonsidan i olika frågeställningar. Arbetet innebär framförallt rekrytering, kompetensutveckling av personal, rehabilitering samt även HR-administration så som policys och avtalshantering.

Arbetet kräver allt som ofta egen analys och lyhördhet för att förstå organisationens behov av stöd i olika slag, roller och kompetenser. I din roll ansvarar du för hela rekryteringsprocessen och stöttar chefer i att ta fram underlag för att rekryteringen ska bli effektiv och framgångsrik. Du har ett tätt samarbete med HR-chefen men utrymmet för eget driv och egna initiativ är stort.

Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och relationer samt ett tydligt affärsdriv och tempo i ditt sätt att agera. Din förmåga att navigera mellan känsla och tanke för att bygga relationer och förtroende är en superviktig egenskap för att lyckas i rollen. Som person är du nyfiken, öppen och strukturerad och känner passion för att utveckla organisationen, likväl som stötta.

Placeringsort Tingsryd. Vikariat 1 år.

Ansök

Ansök genom att kontakta HR-chef Emma Sjöbring Berg, 070-222 55 11, emma.sjobring-berg@holtab.se.

Försäljning av rekryteringstjänster i samband med denna annons undanbeds! Vi har redan tagit beslut om hur vi vill annonsera eller söka efter kandidater för denna roll.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Utbildning/erfarenhet

 • PA-program på högskola eller likvärdig utbildning
 • 3–10 års erfarenhet av HR-relaterat arbete, personlig lämplighet är viktigare än antal års erfarenhet
 • Kompetensbaserad intervjuteknik
 • Jobba med arbetsgivarvarumärket
 • Framgångsrik erfarenhet av att utveckla/ stötta chefer
 • Behärska både svenska och engelska i tal och skrift

Förmåga

 • Förmåga att kommunicera lätt och naturligt i olika sammanhang
 • Bygga relationer och förtroende
 • Jobba i team likväl som självständigt
 • Kreativ när det kommer till att agera och hitta lösningar
 • Passion för relationer och människor
 • Ha humor och stor nyfikenhet

Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler Holtab, HR