× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Holtab söker Målare

Tjänsten är tillsatt: Holtab söker Målare

Är du ansvarsfull, noggrann och utför ditt arbete med kvalité? Vi söker just nu en målare till vår produktion i Tingsryd. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som är driven, snabblärd och som trivs inom en industrimiljö. Du har tidigare erfarenhet av sprutningsmålning och är självständig i ditt arbete. Vidare är du noggrann som person och utför ditt arbete med kvalité.

Du kommer ha daglig kontakt med avdelningar inom Holtab med framförallt logistikgruppen som jobbar med material och framkörning av produkt och material. Som målare kommer du att sprutmåla våra produkter efter rutiner och anvisningar. Inom arbetet ingår även arbetet med underhåll av maskiner och utrustning. Du kommer att utföra materialbeställningar/avrop och ingå i en grupp av 3 medarbetare (måleriet).

Det här förväntar vi oss av dig

Ordning och reda är viktig för att lyckas i rollen speciellt när vardagen kommer innebära att ha många bollar i luften samtidigt. Dessutom är du van vid att jobba självständigt och ser lätt helheten och har förmågan att skapa struktur. Du bör ha en hög servicegrad vara lösningsfokuserad, för att på ett bra och effektivt sätt hantera uppkomna problem. Förmåga och vilja att ta ansvar är viktig egenskap för att trivas.

I rollen som målare på Holtab kommer du ha löpande kontakt med såväl medarbetare som övriga intressenter. Därför värdesätter vi din goda samarbetsförmåga mycket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet både för uppgiften men också i gruppen. Truckkort är ett plus.

Vi önskar att du som söker har verkstadsutbildning eller motsvarande gymnasieutbildning.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Här möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Nyfikenhet, engagemang och driv är något du delar med alla oss som arbetar här. Hos oss erbjuds du varierade arbetsuppgifter inom flera olika projekt.

Här kan du läsa mer om hur det är att #jobbapåholtab

Placeringsort: Tingsryd
Omfattning: Heltid – dagtid

Ansök
Välkommen att skicka din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen längre ner.

Vi tillämpar ett löpande urval så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Sista ansökan
24 juni 2019. Vi använder oss av löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Plats för utveckling Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning. Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Kontaktpersoner
Johan Ekström
johan.ekstrom@holtab.se
072-5555081
Gruppchef

Vill du veta mer kontakta

Fler HR