× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Gruppchef Logistik

Tjänsten är tillsatt: Gruppchef Logistik

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT! Vi söker nu en gruppchef inom logistik som vill leda och utveckla Holtabs materialhantering till, inom och från produktionen.

Holtab har ett unikt koncept inom kraftförsörjning och är etablerade inom tekniksegmenten Energi, Industri, Förnybar Energi och Infrastruktur. Tack vare Holtabs delvis marknadsledande position växer vi ständigt!

Logistikgruppen samarbetar med både inköp och produktion och säkerställer så att inkommande gods hanteras, lagerhålls samt försörjer produktionen på ett tids- och kostnadseffektivt sätt.

De senaste åren har Holtab utökat verksamheten och i takt med bolagets fortsatta utveckling är det viktigt att säkerställa logistikytor, maskinutrustning och kompetenssäkring i linje mot företagets kommande behov.

Rollen som gruppchef logistik erbjuder intressanta möjligheter och utmaningar inom processarbete, logistikutveckling och ledarskap.Holtab har en platt organisation och erbjuder en entreprenöriell och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

  • leda och utveckla tolv lagermedarbetare
  • planera och hantera ankommande gods, lager och materialförflyttningar
  • följa upp och utveckla nyckeltal
  • analysera och förbättra produktionens lagerdimensionering, lageroptimering och styrmodeller
  • driva och utveckla arbetet med avvikelser och ständiga förbättringar i logistikgruppen
  • följa och utveckla arbetsmiljö, säkerhet, kvalité, 5S och miljöarbete
  • ansvara för fordon inom avdelningen

Vi söker dig som
Utmaningarna i arbetsuppgifterna är varierade och du behöver kunna balansera såväl kortsiktiga som långsiktiga mål inom ledarskap och arbetsprocesser. Därav tror vi att du behöver både ha arbetslivserfarenhet från ledande roll och av arbete med logistikutveckling.

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom logistik eller närliggande kunskapsområden, erfarenhet av arbete med nyckeltalsutveckling, lagerdimensionering, lageroptimering och lean.

På Holtab finns plats för utveckling! Vi är värderingstyrda vilket innebär att vi sätter förmåga och beteende högt. Människorna på Holtab är jordnära, teknikintresserade, kundorienterade och snälla.

Våra ledord är kunskap, service och samarbete vilket vi arbetar hårt med att leva upp till, både internt och externt.

Ansök
Ta gärna en första konfidentiell kontakt med eller ansök genom att kontakta:
Marcus Peterson 070-972 88 30, marcus.peterson@nextposition.se

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.


Holtab – Plats för utveckling
Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler HR