× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Servicetekniker

Tjänsten är tillsatt: Servicetekniker

Som servicetekniker på Holtab erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt och elektriskt montage ute hos våra kunder.

Uppdragen består av projektjobb, garantiärenden samt servicearbeten. Du ansvarar för servicejobben från ax till limpa; så som bokning, förberedelsearbete inför samt avrapportering av utfört arbete.

Exempelarbeten är när en station ska monteras ihop vid leverans på plats, vid tilläggsmontage samt för att hantera serviceorder och reklamationer. Rollen innebär ett helhetsansvar inom ramen för uppdraget med fokus på kund.

Du kommer främst att besöka kunder i södra Sverige, men resor inom hela landet samt i övriga Norden ingår också i tjänsten. En del jobb gör du själv och några kommer du att göra tillsammans med befintlig servicemontör som blir din närmsta kollega. I vissa uppdrag arbetar du även tillsammans med medarbetare från monteringsgrupperingarna som då följer med ut på fält. Det kan också förekomma en del montagearbete på vår anläggning i Tingsryd.

Arbetet som servicetekniker innebär skiftande förutsättningar och kan vara fysiskt ansträngande då det innebär lyft, arbete i trånga utrymmen och att vistas utomhus.

På Holtab finns plats för utveckling! 
Vi är värderingstyrda vilket innebär att vi värdesätter förmåga och beteende högt! Människorna på Holtab är jordnära, teknikintresserade, kundorienterade och snälla. Våra ledord är kunskap, service och samarbete vilket vi arbetar hårt med att leva upp till, både internt och externt. Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling.

Vi önskar att du som söker är serviceinriktad, tycker om kundrelationer och kan vara en ambassadör för Holtab. Du är en kreativ och proaktiv person som tar stort ansvar för lösning, kvalitet och att service är enligt förväntan. Då du hanterar produkter med el är det ett krav att du har elutbildning på lägst gymnasienivå samt erfarenhet av montage och installation av elektriska komponenter.

Placeringsort Tingsryd.

Ansök:

I denna rekrytering samarbetar vi med Personalbyrån. Låter tjänsten intressant för dig så är du välkommen att skicka din ansökan till ansokan@personalbyran.se. Märk din ansökan med ”Servicetekniker”. För frågor om rollen och processen är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson på 0709-728 839.

Vi tillämpar ett löpande urval så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Utbildning/erfarenhet

• Minst gymnasial elutbildning
• 3-5 års erfarenhet av montage/installation av elektriska produkter
• Mekanik och verkstadskunskaper
• Officeprogram
• BE-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• ESA är meriterande
• BAS-P och BAS-U är meriterande
• Utbildning Arbetsplattformar är meriterande
• Truckkort och traversutbildning är meriterande

Förmåga
• Proaktiv med eget driv och initiativförmåga
• Ansvarstagande och ambitiös
• Noggrann
• Kommunikativ förmåga och social kompetens
• Praktiskt lagd
• Tekniskt intresserad


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler Holtab