× Close languages

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Provningsledare till Holtab i Tingsryd

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Provningsledare till Holtab i Tingsryd

Holtab fortsätter att växa och vi söker nu en provningsledare som kan driva det viktiga arbetet med provningar av stationer och anläggningar inför leverans.

Tidigare har vi anlitat extern hjälp för viss provning men vår ambition är nu att bygga upp denna funktion internt. Du kommer därför att få vara med och driva och utveckla våra verksamhetsprocesser för provning och produktkontroller så att de möter kundernas krav, både nu och i framtiden.

En stor del av våra leveranser är komplexa stationer och du kommer kontinuerligt utmanas tekniskt. Till din hjälp finns kompetenta medarbetare inom konstruktion, produktion och projektledning.

Dina arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är att prova och leda provningen på färdigmonterade produkter innan FAT/besiktning och slutleverans till kund. I provningen ingår vanligtvis okulärkontroll, gröning, isolationskontroll, mekanisk samt elektrisk funktionsprovning, driftsättning av LS-system, kontrollanläggning samt provning av reläskydd.

I rollen ingår även att äga utvecklingen av vår övergripande provningsprocess med tillhörande instruktioner, rutiner och utrustning. Du kommer också arbeta med att ta fram protokoll, provplaner, utföra beräkningar samt ansvara för planering av provningar.

Det här förväntar vi oss av dig

  • Vi ser gärna att du snabbt kan sätta dig in i vår verksamhet och leda skarpa provningar.
  • Du har flerårig erfarenhet av provning och driftsättning av elkraftsanläggningar innehållande ställverk, kontrollanläggning, reläskydd och LS-system.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom lokal- och regionnät (gärna upp till 130 kV).
  • I takt med att din förståelse för Holtab’s verksamhet utvecklas vill vi att du driver arbetet med att utveckla vår provningsprocess.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett arbetsklimat som präglas av kunskap, service och samarbete. I rollen som provningsledare får du en unik möjlighet att arbeta både med provning samtidigt som du är med och utvecklar vår framtida provningsprocess. Vi arbetar långsiktigt och har resurser som gör det möjlighet för dig att lämna ett stort avtryck och fortsätta utvecklas. 

Här kan du läsa mer om hur det är att #jobbapåholtab.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Next Position Group. Vi arbetar löpande och
ansök gärna så fort som möjligt genom att skicka ett CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Petersson, 0709-72 88 30, marcus.petersson@nextposition.se.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Kontaktpersoner
Michael Fohlin
michael.fohlin@holtab.com
070-3264618
Chef Affärssupport & Projektcenter

Fler Holtab