× Close languages

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Vi söker mekanikkonstruktör till Tingsryd

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Vi söker mekanikkonstruktör till Tingsryd

Som mekanikkonstruktör hos oss, kommer du att arbeta både med att konstruera och utveckla våra produkter tillsammans med dina kolleger och med våra kunder. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att tillhöra ett team på 10 medarbetare med uppdraget att konstruera och rita fram ett fullständigt ritningsunderlag till vår egen produktion respektive våra leverantörer. Holtab producerar allt från små transformatorstationer till större byggnader där du som mekanikkonstruktör tar ansvar för att normer och standarder följs.

Det här förväntar vi oss av dig

Krav:
Examen från högskola eller universitet med inriktning maskin/mekanik. Du behöver ha några års erfarenhet som konstruktör. Vi vill att du är van användare av CAD-program. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Som konstruktör behöver du kunna göra vissa hållfasthetsberäkningar och datasimuleringar (i Solid Works).

Meriterande:

  • Erfarenhet från mekanikkonstruktion i tunnplåt.
  • Om det även finns utbildning/kompetens inom elkraft och gärna byggerfarenhet.
  • Erfarenhet av konstruktion i betong samt av att göra kostnadskalkyler.
  • Om du har erfarenhet av plattformstänk och modulkonstruktion.
  • Om du har vana av att driva utvecklingsprojekt.

Personlighet:
Som person är du ansvarstagande med stort eget driv och initiativförmåga. Du har visat dig vara bra på att skapa struktur och rutiner i ditt arbete. Då ditt arbete har många olika gränssnitt både internt och externt, ställer det krav på att du har lätt för att kommunicera och känner dig bekväm både i informella som formella sammanhang.

Ansök

Vi använder oss av löpande urval, ansök gärna så fort som möjligt. Annonsen kommer att vara publicerad tills dess att tjänsten är tillsatt.

Kontaktuppgifter och ansökan
För frågor är du välkommen att kontakta Technogardens Regionchef Ewa-Marie Åström, 0739 808 399.

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen skicka ansökan här.

OBS: Vi kommer inte att hantera ansökningar med CV via LinkedIn i den här rekryteringen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden AB och undanber oss samtal från andra rekryteringsföretag eller annonssäljare.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Här möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Nyfikenhet, engagemang och driv är något du delar med alla oss som arbetar här. Hos oss erbjuds du varierade arbetsuppgifter inom flera olika projekt.

Här kan du läsa mer om hur det är att #jobbapåholtab


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Fler Holtab