× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Försäljningsingenjör inom Energidistribution

Tjänsten är tillsatt: Försäljningsingenjör inom Energidistribution

Vi fortsätter vår tillväxtresa. Vi erbjuder nu en roll som Försäljningsingenjör för vårt segment Energi och söker dig som både drivs av att göra affärer och brinner för energilösningar.

Holtab är idag en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring med produkter som nätstationer, fördelningsstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. De senaste åren har företaget utvecklats från att vara leverantör av nätstationer inom energisegmentet till att idag även vara verksamma inom förnybar energi, infrastruktur och industri.

Produktportföljen breddas kontinuerligt och idag levererar Holtab även större prefabricerade anläggningar nyckelfärdiga från fabrik.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningsingenjör på Holtab blir ditt uppdrag att på ett proaktivt, strukturerat och affärsmässigt sätt upprätthålla kundrelationer samt bearbeta nya kunder från södra Sverige upp till Dalarna.

På ett kompetensinriktat och konsulterande sätt ska du hjälpa våra kunder inom elkraft att ta fram kundanpassade lösningar såväl som standardlösningar allt utifrån kundens behov.

Du kommer även att ansvara för viss del orderhantering och offerering, tillsammans med säljstöd.

Bland dina arbetsuppgifter ingår offertarbete och orderregistrering. Du ska även kunna tolka kundernas förfrågningsunderlag som är av typen teknisk och kommersiell och formalisera detta till en lösning för kunderna. Vi ser gärna att du har arbetat med exempelvis offentliga upphandlingar.

Du rapporterar till Försäljningschefen och placeringsort är Tingsryd med omnejd.

 

Detta förväntar vi oss av dig

Som person är du proaktiv, strukturerad och drivs av att ta fram ambitiösa lösningar för bästa kundnytta. Du har en förmåga att navigera mellan tekniska detaljer och helhetslösningar likväl som relationer och människor. Förmågan att bygga långsiktiga relationer och förtroende är avgörande för att lyckas.

 

Utbildning/erfarenhet

· Du är Elektroingenjör eller har motsvarande kunskaper

· Minst ett par års erfarenhet av nätbyggnad är ett plus

· Erfarenhet från offentliga handlingar är meriterande

· Förhandlingsvana eller jobbat som likvärdig säljare i minst 3 år

· Vana av att jobba självständigt

· Resor ingår i tjänsten

 

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och strävar efter att göra våra kunder nöjda.

Vi har korta beslutsvägar, så din möjlighet att påverka är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling.

Vi är måna om våra anställda och vår personal erbjuds goda förmåner. I tjänsten ingår tjänstebil.

Är du Holtabs nästa Försäljningsingenjör som vill vara med och bidra till den spännande resa som vi gör? Har du ”Holtab-andan” och värdesätter goda relationer och samarbete med kollegor, kunder och leverantörer? Varmt välkommen med din ansökan.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad och Researcher Amanda Klippinge och du söker tjänsten här.

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia Årestad på tel 0766-20 29 28 eller e-post theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande men vi behöver din ansökan senast 24 januari 2019.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

 


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Fler Holtab