× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Holtab söker Kvalitetschef

Tjänsten är tillsatt: Holtab söker Kvalitetschef

Vill du arbeta operativt och strategiskt med kvalitets-, miljö- och säkerhetsfrågor? Vi söker nu en kvalitetschef som vill vara med i ett producerande och utvecklande sammanhang hos oss på Holtab. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som är ingenjör med arbetslivserfarenhet samt har en god teoretisk plattform för kvalitetsarbete. Du ska ha gedigen kunskap om moderna produktionsfilosofier, ha en affärsmässig syn på kvalitetsarbete samt en stark känsla för kundernas och den interna organisationens behov.

Du är dessutom mån om att relatera kvalitetsarbetet till såväl produkter och ”daglig drift” som till system och processer.

Dina arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att leda, driva och utveckla företagets insatser inom kvalitet, miljö och säkerhet. Du har ett nära samarbete med medarbetare på alla nivåer inom företaget. Du har också flera externa kontakter, inte minst med kunder och leverantörer.

Din uppgift blir också att vidareutveckla kvalitets- och miljösystemet i företaget. Vi har idag system och rutiner för arbetet men har nu kommit in i en ny fas i utvecklingen. Verksamheten växer, kundkraven ökar, leverantörer tar större ansvar och våra egna arbetsinsatser i produkterna förändras med detta. Uppdraget innebär att ytterligare lyfta fram kvalitetsfrågor, vidareutveckla kvalitetsarbetet och skapa större fokus kring frågorna i vardagen samt stödja cheferna i deras arbete. Vi är ISO 9001- och 14 001-certifierade.

Det här förväntar vi oss av dig

Kanske har du tidigare verkat som ledare eller så blir detta ditt första chefsuppdrag. Oavsett vilket har du förmågan att entusiasmera kring dina frågor och är en god pedagog. Du är drivande men samtidigt prestigelös och brinner för kvalitetsfrågor ”på golvet”. Du har också en förmåga att se helheten av alla detaljfrågor. Högskoleutbildning inom kvalitets- och miljöområdet eller likvärdig utbildning är ett krav.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och god kunskap om data/IT-system. B-körkort är ett krav.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Här möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Nyfikenhet, engagemang och driv är något du delar med alla oss som arbetar här. Hos oss erbjuds du varierade arbetsuppgifter inom flera olika projekt.

Här kan du läsa mer om hur det är att #jobbapåholtab.

Ansök

I den här rekryteringen samarbetar vi med Unik Resurs, och du gör din ansökan här.
Sista ansökningsdatum 6 januari 2019. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Österbo 0768-99 85 77, jonas.osterbo@unikresurs.se.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.


Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Fler Holtab