× Close languages

Elkonstruktör med anläggningskompetens till Holtab, Tingsryd

Elkonstruktör med anläggningskompetens till Holtab, Tingsryd

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Nu söker vi en elkonstruktör med anläggningskompetens till vårt team i Tingsryd. Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar.

Holtab har under senaste åren utvecklats från leverantör av nätstationer inom energisegmentet till att idag vara verksamma även inom förnybar energi, infrastruktur och industri. Produktportföljen breddas kontinuerligt och idag levererar Holtab även större prefabricerade anläggningar nyckelfärdiga från fabrik. 

Vår senaste satsning med prefabricerade fördelningsstationer till nätbolagen på lokal- och regionnätsnivå gör att vi nu ser behov av att utöka vår elkonstruktionsavdelning. Du kommer att ingå i vår grupp med kompetenta elkonstruktörer och vara med på Holtabs spännande tillväxtresa. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ingå i vår grupp med kompetenta elkonstruktörer och vara med på Holtabs spännande tillväxtresa.

I våra projekt arbetar du tillsammans med projektledare och andra kolleger, bidrar med detaljkonstruktion av hel eller delar av kraftanläggning. Konstruktionsarbetet innebär att du arbetar med ställverk, reläskydd, LS-system och kommunikation med överliggande system. Uppgifter som konfigurering och provning kan också ingå i dina arbetsuppgifter.

Störst fokus kommer ligga på prefabricerade fördelningsstationer upp till 36kV, men högre spänningsnivåer kan förekomma. Utöver det får du också möjligheten att arbeta med kraftanläggningar inom våra övriga segment.

Vid sidan om konstruktionsarbetet önskar vi att du är med och påverkar utvecklingen av vårt totala erbjudande på marknaden. Utvecklingen sker tillsammans med medarbetare från konstruktion, försäljning, produktion samt våra kunder.

Vi vill gärna att du har

  • Utbildning inom el, lägst från gymnasie, men gärna på högskolenivå
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom konstruktion av komplett elanläggning, gärna 130 kV och nedåt
  • Erfarenhet från energibolag och/eller industri
  • Erfarenhet av att analysera förfrågningsunderlag och omvandla dessa till en teknisk lösning
  • Förståelse för elkraftssystemet inom lokal- och regionnät 130 kV och nedåt
  • God kunskap i svenska engelska i både tal och skrift
  • Genuint intresse för teknik och att ständigt få lära dig nya saker
  • Vilja att bidra till gott samarbete och tydlig kommunikation
  • Förmåga att självständigt driva ditt arbete mot uppsatta mål

Vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och strävar efter att göra våra kunder nöjda.

På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling. Förmåner vi erbjuder är bland annat flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Ansöka

För frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Technogardens Regionchef Ewa-Marie Åström, 0739-808 399. Vid detaljerade tekniska frågor om tjänsten kontaktas Michael Fohlin på Holtab 0477-550 06.

Du söker tjänsten genom att klicka på SKICKA ANSÖKAN och bifoga ditt CV och personliga brev i Wordformat på denna sida. OBS: Vi kommer inte att hantera ansökningar med CV via LinkedIn i den här rekryteringen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden AB.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

OBS! Säljsamtal gällande alternativa rekryteringskanaler eller annonsering undanbedes eftersom vi redan har tagit ställning till detta

 

Vill du veta mer kontakta

Michael Fohlin

Michael Fohlin

Affärssupport och Projekt

0477-550 06

michael.fohlin@holtab.se

Fler Holtab