× Close languages

Nu startar årets elutbildning för kvinnor – välkommen på rekryteringsträff

Nu startar årets elutbildning för kvinnor – välkommen på rekryteringsträff

Tillsammans med Montico vill vi skapa möjlighet för fler kvinnor att ta plats i elbranschen. Inom kort startar vi årets elutbildning som riktar sig till kvinnor. Välkommen på rekryteringsträff i Tingsryd 24/1 eller Olofström 25/1.

Om utbildningen

Utbildningen är en kommunal vuxenutbildning som anordnas av Montico i samarbete med Holtab. Bland kurserna finns bland annat elkraftteknik, elinstallationer, elmotorstyrning och praktisk ellära. 

Delar av utbildningen genomförs på distans och du har möjlighet att påverka när i tiden detta sker. Praktik på 6–8 veckor kommer att genomföras i Holtabs fabriker i Tingsryd eller Olofström och en del teoretiska delar utförs hos Montico. 

En förutsättning för att trivas och lyckas med utbildningen är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. 

Julia Bång, genomförde elutbildningen 2022 och är nu elmontör på Holtab:

“Det är inte ofta man får möjlighet att byta karriär. Det är en rolig utbildning som kan ge ett bra jobb, så jag tycker verkligen man ska ta chansen. Jag uppskattar till exempel arbetstiderna och att ha flextid på Holtab. Inom vården var jag väldigt låst i och med att jag jobbade så oregelbundna tider.”

Läs mer om Julia här >>

Nyfiken på att veta mer? Välkommen på rekryteringsträff i Tingsryd 24/1 eller Olofström 25/1 kl 15.

Montico är på plats och berättar mer om utbildningen. Det finns utrymme att ställa frågor om utbildningen och vad den kan leda till. Vi berättar även mer om Holtab som arbetsplats och tar en gemensam rundtur i produktionen.

Vi kommer att ha rekryteringsträffar vid två tillfällen:

  • 24 januari kl 15 på Holtab – Strömgatan 13, 362 31 Tingsryd.
  • 25 januari kl 15 på Holtab – P.J Rösjösväg 117-4, 293 40 Olofström.

    Vi bjuder på fika.

Vi ser fram emot att träffa kvinnor som är intresserade av en karriär inom elbranschen. Varmt välkommen till en spännande eftermiddag hos oss på Holtab!

Anmälan rekryteringsträff

Anmäl dig till Martina Karlsson, HR Holtab, via martina.karlsson@holtab.se, tel 073-140 11 84. Ange om du vill delta i Tingsryd eller Olofström.

Läs mer om utbildningen på Montico.se >>

Vill du veta mer kontakta

Martina Karlsson

Martina Karlsson

HR

073-140 11 84

martina.karlsson@holtab.se

Fler Branschnyheter, Hållbarhet, Holtab, HR