Svenska
In English
Dansk

Möt vår nya medarbetare

"Jag kände direkt att jag och Holtab fungerade bra tillsammans"

Tobias Fäldt arbetar på Holtabs projektavdelning. Han tillträdde sin tjänst vid årsskiftet och under de nio månader han varit på plats har han hunnit med en rad spännande projekt.

Tobias Fäldt

– Ja verkligen! Under hela våren har jag framförallt arbetat med tre vindkraftparker åt Vattenfall. Vi hade leverans på vår del innan sommaren och det var väldigt lärorikt att omgående få vara en del i så här stora projekt. Kunden är nöjd och jag är nöjd!

Innan Tobias började på Holtab arbetade han på en elfirma i Växjö, som han trivdes mycket bra på. Men Holtabs ambitiösa satsningar på framtiden lockade Tobias intresse.

– Jag kände att jag ville vara en del av den här expansionen. Holtab vill erbjuda kunderna en ännu större flexibilitet i uppdragen och som projektledare kommer du att spela en viktig roll. Kunden kommer att kunna påverka sina beställningar i en ännu högre utsträckning och jag gillar tanken på att skapa skräddarsydda och flexibla lösningar.

Tobias pendlar till kontoret i Tingsryd, där han är stationerad och har sin bas. Hemma i Växjö bor han tillsammans med sin fru och tremånadersdotter.

– Holtab är en bra arbetsgivare. Som projektledare kan jag styra mitt arbete i hög utsträckning själv, vilket är smidigt när man har en ung familj. Alla som arbetar på Holtab har en härlig inställning och jag har känt mig välkommen från första dagen.

Tobias har ett antal stora projekt på gång i höst, vilka vi kommer att rapportera mer om i kommande utgåvor av Kraftfullt.

– Just nu arbetar vi för hög- tryck, men vi vill vänta lite med att gå ut med vad projekten innebär. Men helt klart händer det mycket på Holtab dessa dagar och vi ser med spänning fram emot höstens utmaningar.
Nyhetsbrevet Kraftfullt

Det här är en artikel publicerad i vårt nyhetsbrev Kraftfullt. Prenumerera på Kraftfullt så kommer nyhetsbrevet direkt till din e-post. Eller ta en titt i tidigare utgivna nummer.