Svenska
In English
Dansk

Känn dig trygg i valet av teknik

I över 40 år har Holtab hjälpt elkraftskunder över hela Norden, och andra delar av Europa, med att bygga och inreda transformatorstationer och teknikhus. En av våra många styrkor är att vi inte styr våra kunders val av fabrikat. Vårt fabrikatoberoende ger helt enkelt bättre och smartare lösningar för kunderna.
På Holtab arbetar vi varje dag med frågor om hur framtiden kommer att se ut. För oss är det viktigt att planera för produkter som ska fungera länge. Vi brukar säga i minst 40 år. Det handlar om en kontinuerlig förbättringsprocess, där nya system och komponenter kommer att behöva utvecklas och integreras i moderna miljöer.
 
Holtabs lösningar och enskilda produkter bygger vi utifrån vår kunskap, vårt serviceåtagande och våra kundrelationer. Genom att Holtab är helt oberoende gentemot leverantörer i valet av teknisk utrustning kan vi därför erbjuda mycket flexibla lösningar.
 
I alla projekt tar vi uppdraget längre än kunden ska kunna förvänta dig. Vi är experter på våra produkter och våra kunder är experter på sina behov och sin verksamhet. Det är i dialogen och utbytet av de samlade kunskaperna som grunden för ett bra jobb läggs. Det är därför som vi alltid jobbar nära våra kunder, i såväl små som stora projekt.

Det viktigaste är att våra kunder ska känna sig trygga och utan begränsningar

Som kund hos Holtab är man inte styrd att använda något speciellt fabrikat av mellanspännings- eller lågspänningsutrustning. Kunden kan själv välja hur man vill bestycka sina stationer. I vissa fall passar kanske luftisolerade mellanspänningsapparater, medan ett RMU-ställverk är att föredra i andra sammanhang. Det viktigaste är att våra kunder ska känna sig trygga och utan begränsningar.
 
Fabriken i Tingryd är hjärtat i vår verksamhet. Det är här vi monterar, installerar och testar utrustningen. Genom att Holtab är leverantörs- och fabrikatoberoende medför detta att vi arbetar med flera av de absolut starkaste varumärkena inom våra verksamhetsområden. Efter att vi iordningsställt produkten testkörs den sedan mot kundens skarpa driftmiljö. Blinkar alla lampor grönt kan vi leverera och lösningen är färdig att tas i bruk. Bara att plugga in.
 
Holtabs arbetsmetoder innebär att det finns mycket tid och pengar att spara. Konceptet med prefabricerade lösningar, med valfria tekniklösningar, monterade och testade i fabriksmiljö är unikt. Att vi kan montera in olika fabrikat av elkraftsprodukter i alla våra stationer medför en flexibilitet och kvalitetsgaranti utöver det vanliga. Kunderna beställer i grunden en standardlösning, men den kan anpassas och justeras efter alla tänkbara önskemål.
Nyhetsbrevet Kraftfullt

Det här är en artikel publicerad i vårt nyhetsbrev Kraftfullt. Prenumerera på Kraftfullt så kommer nyhetsbrevet direkt till din e-post. Eller ta en titt i tidigare utgivna nummer.