Svenska
In English
Dansk

Holtab sponsrar
nystartad musikskola

Academy Of Music & Business är en helt unik musik- och affärsrelaterad gymnasieutbildning som drivs i Tingsryd och har grundats av forne idoljurymedlemmen Andreas Carlsson och skolans rektor Magnus Lundin.
Utbildningen startades hösten 2013 och inom skolans väggar ryms bland annat 11 produktionsstudios, ett auditorium med plats för 450 personer, 16 ensemblelokaler och en huvudstudio. Här finns egentligen allt som man kan önska sig i ett optimalt utbildningscentra inriktat på musik och musikproduktion.

– Vi på Holtab har valt att engagera oss i AMB, där vi vill vara med och stödja deras etablering i Tingsryd, inte minst med tanke ”business-delen”, konstaterar Holtabs VD Patrik Persson.

– Vi ser det som viktig att det finns en skola som fokuserar på entreprenadskapet i kommunen. Förhoppningsvis kan den dra till sig driftiga ungdomar som i en förlängning kanske hamnar hos oss på Holtab! Dessutom är skolan värdegrundstyrd – precis som vi själva driver vår verksamhet.
Nyhetsbrevet Kraftfullt

Det här är en artikel publicerad i vårt nyhetsbrev Kraftfullt. Prenumerera på Kraftfullt så kommer nyhetsbrevet direkt till din e-post. Eller ta en titt i tidigare utgivna nummer.