Svenska
In English
Dansk

Ny på jobbet –
Michael Johansson

Michael Johansson

Den 1 oktober kunde Holtab säga välkommen till projektledare Michael Johansson, som då kom från en tjänst som elkraftsingenjör på Karlshamns Energi AB.

Hur känns det att ha ”bytt sida”?
 
– Det är spännande och en ny utmaning. Jag har alltid varit inom energibolagsbranschen och varit kund till Holtab sedan jag började jobba så jag känner mig bekväm med produkterna.
 
Vad gör en projektledare?
 
– Man tar över när säljaren är klar med affären och ser till att allt som har lovats också hålls, båda vad gäller produkter och tiden i projektet. Hittills har det varit mycket introduktion för mig och jag har haft möjlighet att vara med i produktionen. Det har varit intressant att träffa folk i alla delar av företaget. Tanken är att jag ska jobba främst med industriprojekten.
 
Blir du Tingsrydsbo nu då?
 
– Jag bor i Hallabro, som ligger i norra Blekinge 17 km från Tingsryd, så det är nära och bra. Mycket närmare än till mitt förra arbete!
Nyhetsbrevet Kraftfullt

Det här är en artikel publicerad i vårt nyhetsbrev Kraftfullt. Prenumerera på Kraftfullt så kommer nyhetsbrevet direkt till din e-post. Eller ta en titt i tidigare utgivna nummer.