Svenska
In English
Dansk

Ny på Holtab – Mattias Hansson

"Man blir imponerad över det välkomnande man får"

Sedan årsskiftet har Holtabs lokalkontor i Kungsbacka fått förstärkning. Mattias Hansson är på plats med inriktning på försäljning inom infra och förnybart. Han har en gedigen erfarenhet från elkraftsbranchen och är utbildad på Chalmers inom elektroteknik.

Hej Mattias, välkommen till nya jobbet!

Hej, tack så mycket. Det känns spännande att få vara med att utveckla och presentera framtidens smarta lösningar för våra nya och befintliga kunder. Jag har lång erfarenhet av projektledning inom elkraftbranschen, och från konsultbranschen, och nu känns det väldigt lockande att fortsätta utveckla projekt tillsammans med våra kunder och samtidigt ha bra produkter i ryggen. Som konsult arbetar du främst med din kunskap, nu kan jag kombinera detta med produktlösningar.

Vad lockade dig till Holtab?

Dels var det just det att vara med tidigare i försäljningsledet men även att Holtab har produkter och lösningar som jag verkligen tror på. Att hjälpa kunderna att hitta bra lösningar och få arbeta med teknikfrågor. Sedan, eftersom jag varit i branschen i snart 20 år, först inom ABB och sedan Sweco Energuide, har jag lärt känna många av Holtabs medarbetare. Det kändes helt rätt att söka nya utmaningar när jag fick frågan från Holtab.

Ja, kan du beskriva den här Holtab-andan som så många vittnar om

Nu har jag bara varit här några månader, men man blir imponerad över det välkomnande man får. Alla tar sin tid och delar med sig av sin kunskap. Det gäller genom hela organisationen. Man gillar verkligen tanken på ett gott samarbete!

Vad har du på gång nu?

Som person gillar jag att vara med i hetluften redan från början, så från första dagen har jag kastat mig över mina ansvarsuppgifter. Försäljningen är redan i full fart kan man säga och jag har börjat berätta för marknaden om våra framtidslösningar för infrasegmentet och inom förnybart. Jag ser väldigt mycket fram emot att få missionera varumärket Holtab och vårt erbjudande.
Nyhetsbrevet Kraftfullt

Det här är en artikel publicerad i vårt nyhetsbrev Kraftfullt. Prenumerera på Kraftfullt så kommer nyhetsbrevet direkt till din e-post. Eller ta en titt i tidigare utgivna nummer.