Svenska
In English
Dansk

Lediga platser

Elkonstruktör

Vi söker dig som vill ingå i vår grupp med kompetenta elkonstruktörer och vara med på Holtabs spännande tillväxtresa. Arbetet är varierande och du arbetar antingen individuellt direkt mot order eller i projektform, beroende på leveransens omfattning. Du arbetar med detaljerade elkonstruktioner där ställverk, reläskydd, LS-system, VS, fjärr och automatik kan vara ingående komponenter.

Mer om tjänsten »

Elkonstruktör med kompetens inom anläggning

Vi söker dig som vill ingå i vår grupp med kompetenta elkonstruktörer och vara med på Holtabs spännande tillväxtresa. I våra projekt arbetar du tillsammans med projektledare och andra kolleger, bidra med detaljkonstruktion av hel eller delar av kraftanläggning. Konstruktionsarbetet innebär att du arbetar med ställverk, reläskydd, LS-system och kommunikation med överliggande system.

Mer om tjänsten »

Ekonom med några års erfarenhet

Holtab är ett växande företag som befinner sig i en spännande expansiv fas. Vår tillväxt ställer högre krav på ekonomiavdelningen som nu behöver arbeta mer proaktivt och stödjande för verksamheten och utveckla befintliga arbetssätt och rutiner för att ta dessa till en ny nivå. För att möta dessa nya krav anställer vi nu en ekonom som vill vara delaktig i utvecklingen av ekonomiavdelningen som idag består av tre medarbetare.

Mer om tjänsten »

Servicemontör

Som servicemontör på Holtab erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt och elektriskt montage vilket du utför som servicejobb ute hos våra kunder. I ditt arbete ingår även kundkontakt för att boka in servicejobb, förberedelsearbete inför service samt avrapportering av utförda jobb.

Mer om tjänsten »

Försäljningsingenjör inom Energi

Som försäljningsingenjör på Holtab kommer du att jobba med produkter i marknadens framkant och få vara med och bidra till affärsutvecklingen för Holtabs framtid!

Mer om tjänsten »

Elmontörer

I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter (stationer, teknikhus, skåp etc.). Produkterna är en variation av standard och special och ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål.

Mer om tjänsten »

Spontanansökan / intresseanmälan

Vi lägger ut alla våra lediga platser på holtab.se och ber dig i första hand söka de specifika tjänster som intresserar dig. Holtab tar även emot ospecificerade spontanansökningar, men besvarar dem bara i den mån det finns tid. Skicka i så fall din spontanansökan till:

Charlotte Gustafsson
charlotte.gustafsson@holtab.se

OBS! Du måste bifoga CV och personligt brev med din intresseanmälan för att vi ska kunna bedöma den.

Träffa några medarbetare
Det bästa sättet att lära känna Holtab som arbetsplats, är att ta del av några medarbetares berättelse om hur det är att jobba på Holtab.

Några medarbetare på Holtab »