Svenska
In English
Dansk

Lediga platser

Servicemontör

Som servicemontör på Holtab erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt och elektriskt montage vilket du utför som servicejobb ute hos våra kunder. I ditt arbete ingår även kundkontakt för att boka in servicejobb, förberedelsearbete inför service samt avrapportering av utförda jobb.

Mer om tjänsten »

Säljstöd till säljorganisationen

I rollen som säljstöd kommer du att supporta försäljningsingenjörer (FI) inom alla våra affärssegment som är energi, förnybar energi, infrastruktur och industri. Syftet med säljstödsrollen är att underlätta administrativt samt skapa utrymme för FI att ”jaga” affärer. FI har olika behov av support och därmed kommer du som säljstöd att ge varierande support till våra FI.

Mer om tjänsten »

Ekonom inom redovisning/controlling

Holtab är ett växande företag som befinner sig i en spännande expansiv fas. Vår tillväxt ställer högre krav på ekonomiavdelningen som nu behöver arbeta mer proaktivt och stödjande för verksamheten och utveckla befintliga arbetssätt och rutiner för att ta dessa till en ny nivå. För att möta dessa nya krav anställer vi nu en ekonom som vill vara delaktig i utvecklingen av ekonomiavdelningen som idag består av tre medarbetare.

Mer om tjänsten »

Försäljningsingenjör inom Energi

Som försäljningsingenjör på Holtab kommer du att jobba med produkter i marknadens framkant och få vara med och bidra till affärsutvecklingen för Holtabs framtid!

Mer om tjänsten »

Elmontörer

I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter (stationer, teknikhus, skåp etc.). Produkterna är en variation av standard och special och ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål.

Mer om tjänsten »

Spontanansökan / intresseanmälan

Vi lägger ut alla våra lediga platser på holtab.se och ber dig i första hand söka de specifika tjänster som intresserar dig. Holtab tar även emot ospecificerade spontanansökningar, men besvarar dem bara i den mån det finns tid. Skicka i så fall din spontanansökan till:

Charlotte Gustafsson
charlotte.gustafsson@holtab.se

OBS! Du måste bifoga CV och personligt brev med din intresseanmälan för att vi ska kunna bedöma den.

Träffa några medarbetare
Det bästa sättet att lära känna Holtab som arbetsplats, är att ta del av några medarbetares berättelse om hur det är att jobba på Holtab.

Några medarbetare på Holtab »