Svenska
In English
Dansk

Lediga platser

Sommarjobb som elmontör

I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter (stationer, teknikhus, skåp etc.). Produkterna är en variation av standard och special - ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål.

Mer om tjänsten »

Montörer

Som montör på Holtab kommer du att tillhöra ett team på 15-20 personer som arbetar med att montera mekaniska och elektriska komponenter i Holtabs produkter. Monteringen görs efter anvisningar, krets- och enlinjeschema. All montering sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Mer om tjänsten »

Försäljningsingenjör inom Energi

Som försäljningsingenjör på Holtab kommer du att jobba med produkter i marknadens framkant och få vara med och bidra till affärsutvecklingen för Holtabs framtid!

Mer om tjänsten »

Mekanikkonstruktör

Vi söker dig som vill arbeta som mekanikkonstruktör och utvecklas till vår specialist inom hållfasthetsberäkningar och simuleringar. Rollen innebär att du konstruerar kundanpassade teknikhus och transformatorstationer i framför allt plåt men även betong eller sandwichpaneler.

Mer om tjänsten »

Elmontörer

I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter (stationer, teknikhus, skåp etc.). Produkterna är en variation av standard och special och ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål.

Mer om tjänsten »

Spontanansökan / intresseanmälan

Vi lägger ut alla våra lediga platser på holtab.se och ber dig i första hand söka de specifika tjänster som intresserar dig. Holtab tar även emot ospecificerade spontanansökningar, men besvarar dem bara i den mån det finns tid. Skicka i så fall din spontanansökan till:

Charlotte Gustafsson
charlotte.gustafsson@holtab.se

OBS! Du måste bifoga CV och personligt brev med din intresseanmälan för att vi ska kunna bedöma den.

Träffa några medarbetare
Det bästa sättet att lära känna Holtab som arbetsplats, är att ta del av några medarbetares berättelse om hur det är att jobba på Holtab.

Några medarbetare på Holtab »