Svenska
In English
Dansk

Lediga platser

Försäljningsingenjör inom Energi

Som försäljningsingenjör på Holtab kommer du att jobba med produkter i marknadens framkant och få vara med och bidra till affärsutvecklingen för Holtabs framtid!

Mer om tjänsten »

Transportplanerare

Vi söker en engagerad transportplanerare som vill vara med och utveckla Holtab då vi nu är i en spännande expansiv fas. I rollen som transportplanerare ansvarar du huvudsakligen för att planera och optimera transporter.

Mer om tjänsten »

Konstruktör inom bygg och mekanik

Vi söker dig som vill vara eller utvecklas till vår specialist inom byggkonstruktion. Specialistrollen innebär att du konstruerar kundanpassade teknikhus och transformatorstationer i betong, plåt eller sandwichpaneler.

Mer om tjänsten »

Elmontörer

I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter (stationer, teknikhus, skåp etc.). Produkterna är en variation av standard och special och ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål.

Mer om tjänsten »

Spontanansökan / intresseanmälan

Vi lägger ut alla våra lediga platser på holtab.se och ber dig i första hand söka de specifika tjänster som intresserar dig. Holtab tar även emot ospecificerade spontanansökningar, men besvarar dem bara i den mån det finns tid. Skicka i så fall din spontanansökan till:

Charlotte Gustafsson
charlotte.gustafsson@holtab.se

OBS! Du måste bifoga CV och personligt brev med din intresseanmälan för att vi ska kunna bedöma den.

Träffa några medarbetare
Det bästa sättet att lära känna Holtab som arbetsplats, är att ta del av några medarbetares berättelse om hur det är att jobba på Holtab.

Några medarbetare på Holtab »