Svenska
In English
Dansk

Tack för ett bra år!

Så närmar vi oss slutet av 2013 och vi på Holtab kan se tillbaka på ett spännande och bra år med många intressanta diskussioner.
 
Vi har tagit nya steg när det gäller tankarna kring smart grid, eller smarta elnät som blivit det namn vi i Sverige använder. Det är ett arbete som självklart fortsätter och som vi med tillförsikt ser fram emot att utveckla tillsammans med våra kunder. I senaste numret av vårt nyhetsbrevKraftfullt kan du läsa om en av dem – Falbygdens Energi – som satsat på att driva utvecklingen med smarta elnät.
 
Men det händer också mycket annat intressant för oss på Holtab framöver, exempelvis kommande investeringar i stora infrastruktursatsningar och byggnation av förnybar energi.
 
Holtab finns ju inte bara i Sverige. Vi har verksamhet i Finland samt i Danmark där vi tillsammans med Schenider Electric gjort speciallösningar för supersjukhuset i Aarhus. Ett givande samarbete som kommer att fortsätta.
 
Vår senaste nöjdkundmätning visar mycket glädjande att vi har fortsatt stort förtroende hos våra kunder. Det är kanske vårt allra viktigaste arbete att behålla det.
 
I början av nästa år kommer vi att vara med på den ambulerande Onninen-mässan samt på den årliga finska mässan för eldistribution i Jyväskylä. Förhoppningsvis ses vi där.
 
Slutligen vill jag önska alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år! – vi ses igen 2014!
 
Peter Ackebjer 
Nyhetsbrevet Kraftfullt

Det här är en artikel publicerad i vårt nyhetsbrev Kraftfullt. Prenumerera på Kraftfullt så kommer nyhetsbrevet direkt till din e-post. Eller ta en titt i tidigare utgivna nummer.